Hobby droner

Kigger man på hobby droner, så kan man specificere søgningen til droner, der vejer under 7 kg. Antallet af danskere med interesse for flyvning med droner er markant stigende i disse år. Tidligere har droner været mest populære blandt fotografer og filmfolk, der ønskede at skyde nogle gode billeder og videoer af fra luften. Det er dog blevet mere udbredt, at private har opdaget de mange muligheder, man har med en drone.

Fordelen ved langt de fleste droner er, at de kan styres af alle uanset erfaring. Derudover er det forholdsvis nemt at lære at flyve en rc drone, såfremt man følger anvisningerne for den enkelte drone.

Mini droner

Hubsan X4 mini quadcopter

Skal man købe en drone til hobby brug, så bør man kigge efter en mini droner. En mulighed kunne f.eks. være Hubsan X4 Mini Quadcopter, som er en rigtig populær model på det danske marked. Størrelsen svarer til en håndflade, men den har alligevel nogle bemærkelsesværdige kvaliteter. Fordelen ved den lille drone på blot 40 gram er, at den kan svæve helt stille eller endda snurre rundt i luften. Rækkevidden for en X4 Mini Quadcopter er 100 meter, hvor man både kan flyve indenfor og udenfor.  Det er desuden muligt at flyve i mørke, da dronen har udstyret med LED-lys. En mini droner fra f.eks. Hubsan X4 koster i omegn af 400-600 kr.

Hobby droner pris

De billigste droner til hobby brug koster omkring 400 kr., mens man også kan købe nogle droner, der er væsentlig dyrere.  Kigger man efter en hobby drone, så skal man typisk have fokus på droner i de lavere prisklasser. Er man nybegynder og dermed ikke har stiftet bekendtskab med flyvning med en drone, kan man godt nøjes med en af de billigste modeller. Dermed kan man prøve en drone og finde ud af, om det er interessant uden at skulle betale en formue.

Når du køber en drone, bør du være opmærksom på, hvad tilbuddet indeholder. Den billigste drone udadtil behøves ikke nødvendigvis være den billigste, hvis batterier og andet tilbehør ikke er inkluderet i prisen.

AR Drone 2.0

Læs alt omkring den populære Parrot AR 2.0 drone med indbygget kamera.

I fremtiden kan man forvente, at der vil komme endnu flere hobby droner på det danske marked. I øjeblikket er der et stort potentiale indenfor droner, som vil øge både udbud og efterspørgsel de kommende år. Med en hobby drone kan du både øve dig i at flyve, samtidig med at du kan optage nogle flotte billeder og videoklip fra luften. Såfremt man bliver bidt af at flyve med droner, kan man overveje at kigge på en større / bedre løsning på et senere tidspunkt.