DJI Phantom 4

Alt det fede ved DJI phantom 4-dronerne

DJI Phantom 4 drone-modellerne er det ypperligste på markedet for droner

Nu har droneverdenens mest omtalte drone, Phantom 2, fået skarp konkurrence af DJI Phantom 4, der kommer med afholdte features fra 2-serien, men derudover også har nye features og teknologi, der  gør den overlegen i forhold til tidligere serier.

Phantom 4 er en drone med sit eget indbyggede kamera
Det største fortrin er, at man ikke behøver montere et kamera og bruge tid på at stabilisere det. Der er allerede monteret kamera på Phantom 4-dronerne.

Alle Phantom 4-dronerne har 4k kamera, der med højere bitrate og større sensor giver meget detaljerede og skarpe billeder. Forvent også længere flyvetid med de ny kraftigere batterier, og bedre evne til at undgå kollission med uønskede objekter.

En skal lavet af en titanium og magnesium legering gør dronen utrolig holdbar, og så kommer den selvfølgelig med den hurtige, nemme klik-på-løsning af propellerne.

Se mere om de fede DJI Phantom 4 modeller – klik her >

4K video stabiliseret kamera

DJI 4 Phantom kameraAvanceret teknologi gør dette kamera i stand til at lave den video- og billedkvalitet, som du som professionel har brug for, når du kommer hjem og skal igang med post production. Kameraet optager i 4K-opløsning med 60 FPS og en komprimeringen H.264 og med 30 FPS i komprimeringen H.265. Altid med samme høje bitrate på 100 Mbps.

Kameraet gør det også muligt at skyde video af objekter i høj fart uden at få billeder med rystelser. Det skyldes objektivet med automatisk lukkemekanisme. I kameraet sidder en 1” 20 megapixel CMOS sensor. Det er temmelig smart når man flyver med en drone, som bevæger sig hele tiden.

Høj følsomhed i luften giver færre ulykker

Phantom 4 har flere sensorer indbygget, og er derfor bedre til at opdage og undvige lygtepæle, høje træer og andre objekter, som det kan være svært at opdage i tide, når man også skal filme eller fotografere.

Mister du kontakten med dronen, går den automatisk på autopilot og finder ‘selv hjem’ til sit udgangspunkt.

Der er også kommet flere features, hvor droneføreren med et enkelt tryk på fjernkontrollens skærm, kan give dronen vigtige kommandoer. ActiveTrack betyder fx. at dronen automatisk kan finde, registrere og følge objekter i luften, men droneføreren vil også med et enkelt dab kunne bede dronen følge efter et bestemt objekt i luften eller skifte flyveretning. Både at lette og lande kan også udføres med et enkelt tryk på skærmen.

Pro-udgDrone med kameraaven af Panthom 4 kommer med en ny forbedret følsomhed overfor objekter, den skal undvige. Det nye Sense & Aviod-system har indbygget ekstra sensorer og på venstre og højre side sidder et infrarød fjernmålingssystem.

Tilsammen gør det dronen i stand til at opdage objekter i 5 retninger, og 4 retninger, hvor den kan undgå dem.

Den forbedrede teknologi yder en beskyttelse af dronen, og gør det muligt for droneføreren at udføre mere komplicerede og udfordrende flyvninger på en mere sikker måde.

Tripod Mode nedsætter din Phantom 4 Pro’s tophastighed til 3,6 km/t, samtidig med at fjernkontrollen bliver mindre sensitiv. På den måde, kan der opnås en stor præcision i både flyvning og filmning. Tripod mode kan være en fordel ved indendørs droneflyvning, hvor Phantom 4 Pro flyvehastighed og reaktionstid kan være for hurtige. Både de infrarøde sensorer og syns-sensorerne i Phantom 4 Pro er tændt i Tripod Mode, så du får en sikker flyveoplevelse.

Se alle DJI Phantom 4 modeller – klik her >

Planlæg flyvninger der giver ro til at fokusere

DJI Phantom 4 Pro drone

Phantom 4 Pro kan flyve en forudprogrammeret rute i en konstant højde fra jorden. Ruten har du tegnet på din iPad eller mobil inden take off. Som dronepilot kan man derefter bedre koncentrere sig om hvad kameraet optager, så man får perfekte billeder med hjem hurtigere. Det er muligt at indstille dronen til kun at bevæge sig ad den forudprogrammerede rute, når du beder den om det, ligesom kameraet i denne indstilling kan bevæges frit i alle retninger.

Kraftigere batterier giver længere flyvetid

Alle Phantom 4-dronerne har kraftigere batterier, så den kan være længere tid i luften og klare længerevarende opgaver. Flyvetiden er nu oppe på 30 minutter. Dog max 28 minutter for 4’eren.

Via en app, DJI GO, kan du følge batteritiden og udregne hvor meget flyvetid, der er tilbage. Det sikrer, at du altid har tilstrækkelig power på batterierne til at kunne flyve dronen sikkert hjem.

LiPo batteriene i Phantom 4 Pro skal altid have en spænding på mindst 50% for ikke at tage skade. Under længere tids opbevaring aflader de automatisk akkurat til 50% for netop at sikre deres funktionalitet, så du får den bedste opladning.

DJI 4

Fjernkontrol kan sende på både 2,4GHz og 5,8GHz

DJI Phantom 4 Pro benytter sig af den nyeste Lightbridge teknologi, som gør det muligt at skifte mellem 2,4GHz og 5,8GHz frekvenserne, så du altid kan vælge den frekvens, der giver bedst billedkvalitet.

Ved at skifte frekvens reduceres signalinterferens, når du flyver i områder med høj 2,4GHz frekvensaktivitet. Mange apparater, som fx wi-fi i private hjem, 4G tårne og videooptagere med indbygget wi fi, benytter som standard 2,4GHz-frekvensen, hvorfor der nemt opstår forstyrrelser på denne frekvens.

DJI Phantom 4 fjernbetjening til drone

Samme Lightbrigde HD video transmissionssystem sikrer også, at det er muligt både at kontrollere dronen og modtage video på samme frekvens.

Pro vælger automatisk den mest fordelagtige frekvens, når du tænder dronen. Producenten lover derfor en transmissionsrækkevidde på hele 3,5 km og 7 km, hvis intet forstyrrer transmissionen af signal til og fra dronen.

Køb DJI Phantom 4 dronerne – KLIK  her ->

Stor 1080 pixel skærm med øget lysstyrke

Alle modellerne i 4-serien har forbedret display skærm og kommer med indbygget HDMI-indgang, mikro-SD indgang, mikrofon, højtaler og wi-fi forbindelse, så videooptagelser kan streames til til sociale medier direkte eller færdiggøres i felten.

Stor skærm til Phantom 4 pro fra DJI droner

Pro kommer tillige med en 5,5” 1080 pixel skærm, som nu lyser med 1000cd/m2. Det giver lyse og klare farver selv i direkte sollys, og gør det muligt at opsætte og klargøre til flyvning uden en mobilenhed, ligesom redigering af video kan klares via den indbyggede DJI GO app.

Syns-teknologi til selfies fra luften

Tag selfies fra luften kun ved at bruge hænderne til at kommunikere med din drone! Gesture Mode benytter indbygget software-synsteknologi, der kan identificere bestemte armbevægelser på jorden. På dit tegn tager dronen et billede efter 3 sekunder.

Sammenlign features hos DJI Phantom 4

De tre droner i 4-serien hedder DJI Phantom 4, DJI Phantom Advanced og DJI Phantom Pro. På DJI’s website kan man sammenligne dem indbyrdes, og holde dem op imod tidligere modeller fra 2-serien og fra andre produktlinjer.

DJI Phantom 4 kan ikke købes direkte hos DJI, men forhandles bl.a. af DanDrone – se priser og køb her –>