DJI Mavic

DJI MAVIC er ekstra sjov på spejderturen eller naturrejsen

Denne lille kompakte drone med en vægt på kun 743 gram kan klappes sammen, så den ikke fylder mere end en mursten i tasken. Normalt er det svært at få alle de features man ønsker ind i en drone, der er så lille, men det er nu slut med Mavic.

DJI Mavic drone

Her er med andre ord dronen til de kreative billeder fra oven, når I er på spejdertur eller rejser i naturskønne omgivelser med oppakning på ryggen. Dine optagelser kan du nemt redigere videre på, når du kommer hjem i fx. Adobe.

DJI Mavic er en kraftfuld lille drone

Mavic fylder en sjettedel af DJIs største drone, Phantom 4-serien. Sammenfoldet måler dronen kun 83mm x 198mm x 83mm. Men det reducerer ikke flyvetiden, da Mavic flyver længere end dens størrelse ved første blik lader ane.

Kameraet optager i 4K-kvalitet med 30 frames per second, og evner at optage uden dyk i kvaliteten. Du skal blot sætte kameraet i gang. Kameraet er monteret på 3 aksler, der stabiliserer kameraet selv i høj fart. Det giver dig naturligt glidende videooptagelser og skarpe stillbilleder.

DJI Mavic drone til hjemmebrug

Er forbindelsen fra din controller-enhed til dronen uforstyrret, kan du bevare kontakten – og modtage video – på helt op til 7 kilometers afstand. På kortere afstande kan kameraet endda streame ned til dig i 1080 pixels resolution og give dig mulighed for at downloade 40Mb i sekundet.

Alle de fede features

Lad dronen selv udregne en præcis og konstant højde at flyve i. Så kan du lade den følge objekter op ad trapper og stejle klippesider.

Mavic kommer også med de samme populære features som de større modeller fra fabrikanten DJI. i ActiveTrack mode følger dronen et bevægeligt mål på jorden, så du fx nemmere kan optage sportsudøvere og familien der går langs stranden.

Med Mavic kan du, ligesom med de andre DJI-droner, tage selfies fra luften. Sæt dronen i GetureMode og bevæg armen når dronens kamera er vendt mod dig. Så tager den et stillbillede af dig.

Høj sikkerhed og kontrol

Mavics fjernkontrol sikrer dig fuld kontrol til dronen, der reagerer næsten i samme sekund, som du giver ordren. Uanset om du flyver roligt eller dronen er i SportMode og flyver 65 kilometer i timen.

Optical Flow hjælper med at afkode dronens omgivelser for objekter, så du har en chance for at manøvrere uden om. Mavic bruger kameraet til indsamle Optical Flow-data. Dronen kan tildels selv lave undvige manøvrer, når den er i Return to Home-tilstand. Den bruger FlightAutonomy teknologi til automatisk at styre uden om objekter på 15 meters afstand.

Senorerne er dronerne svageste punkt. Mavic kommer med to sæt sensorer, så du er bedre sikret mod styrt, fordi den ene sensor tager over for den anden ved funktionsfejl.

Batteriernes styrke

Ifølge producenten DJI kan dronens batterier klare 24 minutters stillestående flyvetid, den såkaldte hover-tid. På grund af rotor-systemet kan dronen yderligere holde sig 2-3 minutter længere i luften, hvis du holder den i bevægelse. Dronen lander, når der er 10 procent batteritid tilbage. Det tager 1 time at lade batterierne op igen derfra. Så tag ekstra batterier med hvis du er på en længere opgave.