AR Drone 2.0

Parrot AR Drone blev lanceret for fire år siden og i dag en af de mest efterspurgte droner på det danske marked. Denne drone har en masse spændende egenskaber, specifikationer og detaljer, som vi skal prøve at se nærmere på i artiklen.

AR Drone 2.0 Jungle

Læs mere og køb den populære AR. Drone 2.0 Elite Jungle – Klik her til DKK 1.849,-

Kamera

Parrot AR Drone 2.0 er udstyret med et forbedret kamera sammenlignet med tidligere modeller fra Parrot. Sammenligner man denne drone med den klassiske model, så er kamera uden tvivl den største forbedring. Det er muligt at optage knivskarpe videooptagelser i HD. Med en så høj opløsning er det et kamera, kan det bruges af professionelle fotografer, samtidig med at amatører naturligvis også kan få rigtig meget glæde af det. Selvom dronen flyver oppe i luften, har du mulighed for at følge med i, hvad der optages fra kameraet. Man styrer nemlig dronen via sine mobile enhed, hvor man kan se billeder direkte fra dronens kamera. Der er ingen tvivl om, at det har øget brugeroplevelsen, da man får et bedre indblik i, hvad der bliver filmet fra kameraet. Det er et glimrende kamera med 1280 x 720 p og vidvinkellinse.

Kameraet er indbygget og er dermed inkluderet i prisen. Ved de fleste andre droner er man nødt til at skulle ud og investere i et kamera som tilbehør. Skulle man f.eks. ud at investere i et GoPro kamera, så kunne det godt løbe op i mange penge.

AR 2.0 drone

Parrot AR Drone 2.0 kamera

Fjernstyret quadrokopter

Under normale omstændigheder følger der en fjernbetjening med, som man kan bruge til at styre dronen. Det er dog ikke tilfældet ved Parrot AR drone 2.0, hvor man styrer med sin iPhone, iPad, iPod eller Android enhed. Som udgangspunkt bør man bruge en tablet, hvor man har det bedste overblik. Man skal først og fremmest hente den tilhørende app, som hedder ”AR Freeflight 2.0”. Denne app er naturligvis gratis og kan hentes til både Apple- og Android enheder.

Fjernstyret drone

Udover at styre dronen via denne app, har man også en række andre muligheder. Det er bl.a. muligt at se tidligere billeder og videoer, samtidig med at man også kan spille War-Games. Pointen ved spillene er, at du skal blive bedre til at styre dronen. Hvis du køber denne drone, medfølger der en vejledning med relevante instrukser til appen.

Det er quadrokopter, der skaber forbindelse mellem den mobile enhed og selve dronen via Wifi, hvor der er en rækkevidde på ca. 50 meter

Parrot AR drone 2.0 er utrolig nem at styre via en smartphone eller tablet. Der findes egentlig kun to knapper, som er henholdsvis ”take off” og ”land”, hvor du henholdsvis lander- og letter med dronen. Man styrer dronen ved enten at vippe sin iPhone eller iPad til venstre eller højre, afhæng af hvilken vej man ønsker dronen skal flyve. Der er en rigtig god forbindelse mellem drone og smartphone / tablet, som gør den meget hurtig til at reagere. Med andre ord har enhver mulighed for at styre en Parrot AR drone 2.0, da den er meget simpel.

Parrot AR. Drone 2.0

Uændret flyvetid

Den klassiske AR drone havde en flyvetid på 12-13 minutter, hvilket er forholdsvis kort tid for en drone. Derfor regnede de fleste med, at flyvetiden ville blive forbedret ved Parrot AR drone 2.0. Det har dog ikke været tilfældet, for flyvetiden ligger stadig på 12-13 minutter. Efter de 12-13 minutter er det igen nødvendigt at oplade dronen, hvilket tager op til 3 timer. Dermed tager opladningen rigtig lang tid kontra den tid, hvor dronen rent faktisk er opladet og kan flyve.

Såfremt dronen løber tør for strøm, behøves du ikke være bange for, at den styrter ned og går i stykker. En smart funktion ved denne Parrot AR drone 2.0 er, at den automatisk flyver tilbage til startspositionen, når den er ved at løbe tør for strøm.

Fokus på sikkerhed

Parrot AR drone 2.0 er også forbedret på sikkerheden sammenlignet med den klassiske Parrot AR drone. Der kom rigtig mange klager over den oprindelige model, hvor propellerne nemt gik i stykker. Dette er noget producenten har haft kigget på, for ved 2.0 følger der et skjold med i prisen. Det tager kun ganske kort tid, at tage skjoldet af og på. Selve skjoldet er meget simpelt, men samtidig meget effektivt til at beskytte dronen. Når man flyver med en drone, kan man godt risikere at flyve ind i vægge og træer, hvilket gør det attraktivt med dette beskyttelsesskjold. Det gælder især i starten, hvor man ikke har så meget erfaring med styring af dronen.

Der er umiddelbart ingen ulemper ved at bruge dette skjold på dronen. Man kunne forestille sig, at det kunne nedsætte farten, men det er yderst begrænset. Skjoldet er nemlig utrolig let, så det kan ikke mærkes på farten eller batteritiden for den sags skyld. Man kan naturligvis vælge at tage skjoldet af, når man føler, at man har hundrede procent styr på dronen. Dog vil man gøre klogt i at beholde skjoldet på hele tiden, så man nedsætter risikoen for skader på dronen.

Parrot AR drone 2.0

Køb AR. Drone 2.0 – Klik her

Pris

Den vejledende pris ligger på 2499 kr., hvilket er en høj pris sammenlignet med andre fjernstyrede helikoptere. Sammenligner man med andre droner, så er det dog en rigtig skarp pris. Det vil være udfordrende at skulle en finde en kameraudstyret quadrokopter med de samme funktioner og til en lavere pris.

–>> Du kan få AR. Drone 2.0 – lige nu KUN DKK 1.845,- !! ->

Derudover har Parrot AR drone 2.0 alle de nødvendige og funktioner, som den rette drone skal have. Med i prisen får man både kamera og skjold, som man ellers er tvunget til at købe separat. Skulle man ud og investere i et kamera til en drone, så kunne det nemt løbe op i flere tusinde kroner. Dermed er Parrot AR 2.0 det rette valg til dig, der leder efter en kvalitetsdrone til en god pris.

Specifikationer:

Motor: 4 x 14,5 watt (4000 omdrejninger i minuttet)
Batterier: 1000 mAh lithiumpolymer
Vægt: 420 / 380 gram (henholdsvis med indendørs- og udendørs kabinenet)
Størrelse: 52,5 x 51,5 cm. / 45 x 29 cm. (henholdsvis med indendørs- og udendørs kabinenet)
Hukommelse: 1 Gbit RAM
Processer: 1 GHz
Opladelige batterier: Lithium-ion polymer (Opladningstid: 2 timer og 30 minutter)
Kabinenetter: To kabinenetter til henholdsvis små rum og åben himmel