Gode sider om droner – sitemap:

www.dronergear.dk er en dansk informationsside, hvor du kan læse en lang række omfattende og informative tekster og artikler vedrørende droner, kameraer og mini droner. Du bliver guidet igennem købet af en drone, ligesom du bliver introduceret for en række forskellige droner og i øvrigt kan benytte dig af de mange gode tips til brug af droner.

Hobby drone – På siden kan du blive klogere på hvilke muligheder, du har med en hobby drone. Uanset erfaring kan den almindelige dansker få stor glæde af en drone, som kan have en række forskellige funktioner. Vi hjælper dig med at finde en drone, som er oplagt til hobbybrug og kommer med vores anbefaling til en hobby drone.

Drone med kamera – En drone med kamera kan være et interessant valg for både hobbyister og professionelle. Der er oplagt mulighed for at udleve sin interesse for luftfotografering ved at køb en drone med indbygget kamera. På siden finder du desuden en guide til, hvad du skal være opmærksom på ved køb af drone med kamera.

Hvad er en drone – Få svar på hvad der definerer en drone, og hvilken egenskaber droner har. Du har mulighed for at læse om, hvor droner stammer fra samt hvad droner oprindeligt blev brugt til. Vi kommer med en række forslag til, hvordan man kan bruge sin drone, ligesom vi kommer med vores tanker omkring brug af droner i fremtiden.

DJI Phantom 2 Vision – Den videreudviklede udgave af DJI Phantom 2 er blevet lanceret og har allerede skabt stor popularitet blandt forbrugerne. Vi kommer med en komplet beskrivelse af den nye drone fra DJI, hvor der er fokus på bl.a. det indbyggede kamera, fjernbetjening, propeller, flyvetid og ikke mindst prisen. Du får dermed det samlede overblik og den nødvendige viden om DJI Phantom 2 vision.

Drone regler – Er man ejer af en drone, bør man sætte sig ind i de forskellige regler ved flyvning af droner. Der findes to forskellige regelsæt, som gælder for henholdsvis droner under 7 kg. og droner over 7 kg. Vi giver dig overblikket over reglerne, så du er bedre rustet til at komme ud og flyve med din drone og være sikker på at overholde reglerne.

Hubsan X4 – Vi har kigget på en af de billigste droner på markedet, som er en Hubsan x4 Mini quadcopter. På siden kan du læse alt om den populære drone og dermed blive klogere på, om det er en drone efter din smag. Derudover har vi fokus på, hvad man kan forvente af dronen kvalitetsmæssigt.

Udvalg af droner – Der findes en række forskellige typer droner og dermed mange forskellige produkter i droneverdenen. Det er dog langt fra alle droner, som er lige gode til at opfylde de enkelte krav og behov hos forbrugeren. På siden kommer vi med vores kvalificerede bud på, hvilke droner der er de bedste på markedet.

Parrot AR Drone 2.0 blev lanceret for 4 år siden og er i dag en af de absolut mest efterspurgte droner i Danmark. Dronen er spækket med spændende detaljer, specifikationer og funktioner, som du kan læse meget mere om i artiklen. Du kan desuden se dronen i aktion ved at se præsentationsvideoen af Parrot AR 2.0

DJI Phantom 2 – DJI Phantom, som var en de første droner på markedet er nu blevet videreudviklet, og DJI Phantom 2 er nu blevet lanceret. Den nye version af DJI Phantom er blevet forbedret på en lang række punkter. Vi har taget et kig på, hvad der adskiller den nye version fra den gamle, og hvilke fordele du i øvrigt får med DJI Phantom 2.

DJI Phantom – I artiklen kan du læse alt, hvad der er værd at vide om DJI Phantom dronen, som blev lanceret i starten af 2013. Vi tager et kig på de forskellige flyveindstillinger, flyvehastighed, flyvetid og ikke mindst rækkevidde. Du kan opleve DJI Phantom i luften ved at se videoerne på siden, som viser hvad den populære drone kan.

DJI Phantom FC40 – Den nyeste drone fra DJI er DJI Phantom FC40, som på ganske kort tid har formået at få stribevis af gode anmeldelser fra både danske- udenlandske medier. Vi giver dig det store overblik over, hvad du kan få forvente af dronen, hvad angår det indbyggede kamera, design, installation, flyvemåder og meget mere.