Om os

Dronergear.dk er en informationsside, hvor du kan læse alt om droner. Formålet med hjemmesiden er at hjælpe danske forbrugere med at vælge den rette drone. Det kan være en stor udfordring at finde den rette drone, da der findes en lang række forskellige droner, som på mange måder minder om hinanden. Vi kan hjælpe dig på vej, uanset om du ønsker at finde den bedste drone efter dine behov, finde den billigste drone eller har brug for nogle generelle tips til flyvning med droner.

Hjemmesiden er drevet af et ambitiøs hold med en stor passion og viden indenfor droner. Dermed kan du forvente, at vores artikler, produktbeskrivelser og øvrige tekster er gennemarbejdet og ikke mindst informationsrige. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke sælger droner, men blot anmelder droner og henviser til relevante forhandlere.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig som forbruger at læse om de forskellige droner og deres egenskaber. Vi bruger meget tid og øvrige ressourcer på research og fordybelse i forskellige fjernstyrede helikoptere og den generelle teknologi indenfor droner.

Vi sætter stor pris på vores besøgende / læsere, som vi ønsker skal blive klogere på droner, når de besøger Droner.nu Som alle andre hjemmesider begår vi af og til fejl, som naturligvis er blevet beklageligt. Vi ønsker at være i tæt kommunikation med vores læsere og er derfor meget åbne overfor feedback omkring ris / ros eller forbedringer af den ene eller anden slags. Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med os, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kontakt side