Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med os, hvor entenkontakt du har spørgsmål omkring droner, forslag til forbedringer eller har brug for hjælp af anden vis, så skal du blot udfylde nedenstående kontaktformular. Vi er meget åbne overfor feedback, uanset om der er tale om ris eller ros – så længe det blot er konstruktivt.

Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og øvrige henvendelser indenfor 24 timer, da vi prioriterer kundeservice meget højt. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og gøre sit bedste for at levere det mest kvalificerede- og brugbare svar. Skulle du efterfølgende have flere spørgsmål eller have behov for en uddybelse, skal du være mere end velkommen til at kontakte os endnu engang.

Såfremt du skulle opleve problemer med en drone, som du har købt hos en af vores samarbejdspartnere, kan vi ikke være behjælpelige. Vi sørger udelukkende for formidlingen mellem kunde og forhandler, så du skal i stedet henvende dig direkte til forhandleren. Vi samarbejder kun med troværdige virksomheder, som står til din rådighed ved problemer eller ubesvarede spørgsmål.

Vores læsere består både af nybegyndere- og erfarne brugere indenfor flyvning med droner. Hos Dronergear.dk modtager vi mange forskellige typer spørgsmål, som omfatter helt generelle spørgsmål til de mere tekniske spørgsmål. Vi vil i den anledning gerne fastslå, at ingen spørgsmål omkring brug af droner er for dumme til at blive stillet. Vi har en stor viden indenfor flyvning af droner, og den viden vil vi gerne dele med vores læsere. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, såfremt du skulle sidde med nogle ubesvarede spørgsmål.

Dronergear.dk
Mail: kontakt@dronergear.dk

[contact-form-7 id=”1016″ title=”Uden titel”]

Tilbage til forsiden